Anbudsoversikt for Drift av kafé med begrenset kioskutsalg ved Nye Hammerfest sykehus, Finnmarkssykehuset HF

Utgått

Konkurransen er utgått uten at vinner er annonsert.

Brief

Kantine- og cateringvirksomhet

Sykehusinnkjøp HF trenger drift av kafé med begrenset kioskutsalg for å levere mat og drikke ved Nye Hammerfest Sykehus i Troms og Finnmark over 10 år. Det skal inngås en tjenestekonsesjonskontrakt hvor leietaker bærer den økonomiske risikoen, uten driftsstøtte fra oppdragsgiver. To viktige formelle krav er at tilbyderen må ha et etablert internkontrollsystem for næringsmiddellovgivningen og tilstrekkelig erfaring fra lignende virksomheter.

Slipp å lese og skrive alt selv, la Cobrief gjøre det for deg!

Prøv Cobrief Pro

Om anbudet

Se hele utlysningen

Oppdragsgiver
Tittel
Drift av kafé med begrenset kioskutsalg ved Nye Hammerfest sykehus, Finnmarkssykehuset HF
Varighet
120 måneder
Kvalifikasjonskrav 1
Øvrige økonomiske og finansielle krav
Når det gjelder eventuelle øvrige økonomiske og finansielle krav som har blitt angitt i kunngjøringen eller i anskaffelsesdokumentene erklærer leverandøren at: Minstekrav til kvalifikasjonskrav Tilbyder skal ha tilstrekkelig økonomisk og finansiell soliditet til å kunne gjennomføre kontraktsforpliktelsene. Det er et krav at Tilbyder har: Tilbyderen må ha en kredittrating som er lik A (Kredittverdig) eller bedre, målt ut fra AAA Soliditets skala – eller tilsvarende score fra andre velrenommerte ratingselskap. Se Konkurransebestemmelser for dokumentasjonskrav.
Kvalifikasjonskrav 2
Registrert i handelsregister eller foretaksregister
Leverandør er registrert i et foretaksregister eller et handelsregister i medlemsstaten som leverandøren er etablert i. Som beskrevet i bilag XI til direktiv 2014/24/EU; leverandører fra visse medlemsstater kan være nødt til å oppfylle andre krav i nevnte bilag.
Kvalifikasjonskrav 3
Tilbyder skal være registrert hos Mattilsynet
Registrert og godkjent som næringsmiddelverksemd av Mattilsynet. Dokumentasjon vedlegges.
Kvalifikasjonskrav 4
Tilbyder skal ha et etablert internkontrollsystem som sikrer etterlevelse av næringsmiddellovgivningen.
Tilbyder bes beskrivelse sine internkontrollprosedyrer i forbindelse med matproduksjon, hygiene, renhold, drift og vedlikehold. Dersom Tilbyder er sertifisert, eksempelvis ISO 9001 eller tilsvarende standarder, kan kopi av attesten vedlegges som dokumentasjon på oppfyllelse av kravet Minstekrav til kvalifikasjonskrav
Kvalifikasjonskrav 5
Tilbyder skal ha tilstrekkelig evne og kapasitet til å kunne gjennomføre kontraktsforpliktelsene.
Tilbyder skal ha erfaring fra drift av lignende virksomheter (kafé/kantine/catering). Se Konkurransebestemmelser for dokumentasjonskrav. Minstekrav til kvalifikasjonskrav

Tidslinje

Se aktive konkurranser som ligner