Anbudsoversikt for Kantinetjenester til Skien Tinghus

Tildelt

Konkurransen er avsluttet og vinner har blitt valgt.

Brief

Kantine- og cateringvirksomhet

Domstolene i Norge har inngått en avtale med COOR SERVICE MANAGEMENT for levering av kantinetjenester til Skien Tinghus i Vestfold og Telemark. Avtalen omfatter kantinedrift for ansatte, deltakere i rettssaker og øvrige besøkende, samt servering av møtemat til møterom, kurs og konferanser. Den maksimale totale verdien av kontrakten er 4,5 millioner kroner. Evalueringen av tilbudene var basert på kostnader, kvalitet på den tilbudte løsningen, kantinemedarbeiderens kvalifikasjoner, samt klima- og miljøhensyn.

Slipp å lese og skrive alt selv, la Cobrief gjøre det for deg!

Prøv Cobrief Pro

Resultat

Vinner
Coor Service Management AS
Antall mottatte tilbud
0
Kontraktsverdi
Ikke oppgitt

Om anbudet

Kvalifikasjonskrav

Se konkurransedokumentene for kvalifikasjonskrav

Tildelingskriterier

Se konkurransedokumentene for tildelingskriterier

Se hele utlysningen

Oppdragsgiver
Tittel
Kantinetjenester til Skien Tinghus
Estimert verdi
4 500 000,00 kr
Tildelingskriterium 1
Totale kostnader
Alle priser skal oppgis i NOK ekskl. mva. Kantinedriftsbidrag per måned og møtemat iht. utfylte priser i bilag 3 vedlegg 1 – prisskjema.
Tildelingskriterium 2
Kvalitet på tilbudte løsning
Leverandøren evalueres på kvalitet på tilbudte løsning, herunder: • Hvordan leverandøren vil gjennomføre oppdraget iht. krav stilt i bilag 1 – Oppdragsgivers kravspesifikasjon, • Hvordan leverandøren vil sørge for selvstendig drift av kantinen, og • Vikarrutiner
Tildelingskriterium 3
Kantinemedarbeider – Tilbudt personell
Leverandøren evalueres på leverte CV for tilbudte driftsansvarlig kantinemedarbeider.
Tildelingskriterium 4
Klima- og miljøhensyn
Leverandørens plan for gjennomføring og tilrettelegging av følgende punkter: • Hvordan leverandøren planlegger for kontroll, forebygging og reduksjon av matsvinn i kantinen, • Hvordan emballasje og emballasjeavfall håndteres i kantinen, og • Hvordan leverandøren skal tilrettelegge driften av kantinen for å «nudge» (påvirke) brukerne til å velge klimavennlig mat.

Tidslinje

Se aktive konkurranser som ligner