Konkurransen er utgått uten at vinner er annonsert.
Brief
Hotelltjenester og konferanser
Andøya Space AS trenger et konferansehotell for å levere ESA Symposium 2026 i Trøndelag over 1 uke til en verdi av 900,000 NOK. To viktige formelle krav er at leverandøren må fremlegge skatteattester som ikke er eldre enn 6 måneder, og dokumentere god gjennomføringsevne med eksempler på lignende oppdrag. Anbudets vekting er 40% for hotellets fasiliteter, 30% for pris, og 30% for miljø/kvalitet.
Slipp å lese og skrive alt selv, la Cobrief gjøre det for deg!
Andøya Space AS vil i perioden 31.05 – 05.06.2026 være vertskap for en internasjonal konferanse, ESA
Konferansen er beregnet å tiltrekke seg ca. 300 - 350 deltakere.
Norske leverandører skal fremlegge skatteattest for merverdiavgift fra skattefogden og skatteattest for skatt utstedt av kemner/kommunekasserer (Skjema RF-1244) der leverandøren har sitt hovedkontor.
Leverandøren skal synliggjøre god gjennomføringsevne.
Det kreves at leverandøren har et lovlig etablert foretak.
Leverandøren skal vise til nødvendig erfaring.
Tildelingskriterier
Beskrivelse
Løsningen av våre behov vil være viktig for at konferansen skal bli vellykket. En beskrivelse av hvordan dere løser våre utfordringer legges ved i tilbudet. Vi vil også ha en gjennomgang av tilbudet med befaring i hotellets egne lokaler. Befaring er forventet gjennomført i desember 2024.
Beskrivelse
Totalpris på prisskjemaet vil være det en vurderer ut fra. Laveste pris får full score, andre tilbud vektes prosentvis ut fra hvor mye høyere de er i forhold til beste pris.
Evalueringsmetode
Laveste pris får full score, andre tilbud vektes prosentvis ut fra hvor mye høyere de er i forhold til beste pris.
Beskrivelse
Her vil vi at hotellet beskriver sin miljøprofil. Vi vil vekte positivt at hotellet har en policy for servering av kortreist mat med beskrivelse av hvordan en sikrer seg gode lokale råvarer
Evalueringsmetode
Vi vil vekte positivt at hotellet har en policy for servering av kortreist mat med beskrivelse av hvordan en sikrer seg gode lokale råvarer