Anbudsoversikt for Mat og drikke - nasjonal anskaffelse
Utgått
Konkurransen er utgått uten at vinner er annonsert.
Engroshandel med nærings- og nytelsesmidler
Nasjonal anskaffelse av mat og drikke til de regionale helseforetakene. Anskaffelsen er delt inn i to hovedområde: Tørre og ferske varer. Konkurransen er formatert i elleve delområder hvor delområde 9 til 11 har underliggende delkontrakter. Avtalen har tilsammen 35 kontrakter. Deltilbud mat og drikke - tørt Delområde 1: Grossistvarer Delområde 2: Flytende og faste meieriprodukter Delområde 3: Kaffe og konsentrat Delområde 4: Mineralvann Delområde 5: Fersk juice og konsentrat Delområde 6: Iskrem Deltilbud mat og drikke - ferskt Delområde 7: Rødt kjøtt Delområde 8: Hvitt kjøtt Delområde 9: frukt og grønnsaker ( 5 underliggende delkontrakter) Delområde 10: Fersk fisk, skalldyr, fryst fisk og fiskemat. ( 4 underliggende delkontrakter) Delområde 11: Ferske bakeri- og konditoriprodukter ( 18 underliggende delkontrakter) For nærmere beskrivelse og informasjon om delkontrakter se vedlegg 2 - «Kravspesifikasjon» og vedlegg 3 - «Prisskjema».
Slipp å lese og skrive alt selv, la Cobrief gjøre det for deg!
Prøv Cobrief ProOm anbudet
Kvalifikasjonskrav
Tildelingskriterier
Se hele utlysningen
- Oppdragsgiver
- Tittel
- Mat og drikke - nasjonal anskaffelse
- Tilleggskategorier (CPV)
- 15111000 Oksekjøtt
- 15112000 Fjærkre
- 15112120 Kalkuner
- 15112130 Kyllinger
- 15113000 Svinekjøtt
- 15115000 Lamme- og fårekjøtt
- 15130000 Kjøttprodukter
- 15210000 Fiskefileter, fiskelever og rogn
- 15220000 Frossen fisk, fiskefileter og øvrig fiskekjøtt
- 15230000 Tørket eller saltet fisk; fisk i saltlake; røkt fisk
- 15240000 Hermetisert fisk og på annen vis tilberedt eller konservert fisk
- 15250000 Fisk og skalldyr
- 15300000 Frukt, grønnsaker og lignende produkter
- 15321000 Fruktsaft
- 15321800 Juicekonsentrater
- 15332000 Bearbeidede frukter og nøtter
- 15411000 Animalske eller vegetabilske oljer
- 15430000 Spiselige fettstoffer
- 15510000 Melk og fløte
- 15530000 Smør
- 15540000 Osteprodukter
- 15550000 Assorterte meieriprodukter
- 15555000 Iskrem og lignede produkter
- 15810000 Brødprodukter, fersk bakverk og kaker
- 15820000 Kavringer og kjeks; bakverk og kaker med konserveringsmiddel
- 15830000 Sukker og liknende produkter
- 15850000 Pastaprodukter
- 15860000 Kaffe, te og liknende produkter
- 15870000 Smakstilsetninger og krydder
- 15884000 Barnemat
- 15891000 Supper og buljonger
- 15892000 Grønnsaksafter, ekstrakter, pektinstoffer og jevningsmidler
- 15893000 Tørrvarer
- 15895000 Hurtigmat produkter
- 15960000 Maltøl
- 15981000 Mineralvann
- Kvalifikasjonskrav 1
- Kvalifikasjonskrav 2
- Kvalifikasjonskrav 3
Kvalifikasjonskrav som beskrevet i konkurransegrunnlag.
Kvalifikasjonskrav som beskrevet i konkurransegrunnlag.
Kvalifikasjonskrav som beskrevet i konkurransegrunnlag.