Universitetet I Oslo
Oppussing av toaletter Odontologisk Fakultet
Universitetet i Oslo trenger oppussing av personaltoalettene i Geitmyrsveien 71 i 1. til og med 7. etasje. Arbeidet skal utføres i Oslo.
Utgått
Konkurransen er utgått uten at vinner er annonsert.
Anleggs- og veibygging
Høgskolen i Østfold trenger kompetanse innen rehabilitering av gulv, installasjon av kjølemaskiner og oppføring av nytt avfallsrom med tilhørende tilpasninger for å levere en oppgradering av kjøkken.
Slipp å lese og skrive alt selv, la Cobrief gjøre det for deg!
Prøv Cobrief ProRehabilitering av gulv, nye kjølemaskiner, nytt avfallsrom med tilhørende tilpasniner
Ingen tilleggskoder fra innkjøper …
Universitetet i Oslo trenger oppussing av personaltoalettene i Geitmyrsveien 71 i 1. til og med 7. etasje. Arbeidet skal utføres i Oslo.
Sola Kommune trenger en omfattende modernisering av Haga skole, som ble bygget i 1992, for å forlenge byggets levetid med 20–30 år. Arbeidene vil hovedsakelig følge prinsippet "likt mot likt", men med oppdaterte og moderne standarder, med spesielt fokus på forbedring av tekniske installasjoner som ventilasjons- og elektroanlegg. Kontrakten har en varighet på 1 år. Leverandørens miljøledelsessystem vil bli vurdert.
Sarpsborg Kommune trenger buffetvogner og kjøleskap som et engangskjøp, med opsjon på suppleringskjøp.
Sykehusinnkjøp HF trenger diverse oppvaskutstyr for storkjøkken til en maksimal totalverdi på 2,4 millioner kroner. Utstyret skal leveres til Bærum og Kongsberg Sykehus i forbindelse med ombygging av hovedkjøkken. Anskaffelsen omfatter institusjonelle tunneloppvaskmaskiner, forspylerbasseng, bløtleggingsvogner med bestikkrenne, tunnel tørkebane, samt en opsjon på en grovvaskmaskin med forvask- og tørkefunksjon til Bærum Sykehus, og en hettemodell oppvaskmaskin til Kongsberg Sykehus.
AS Den Nationale Scene trenger et moderne, effektivt og brukervennlig kantinekjøkken i Vestland, med en maksimal totalverdi på 1,4 millioner kroner. Leveransen skal legge til rette for trygg, hygienisk og bærekraftig matproduksjon og servering til ansatte og besøkende, inkludere opplæring av brukere og en service-/vedlikeholdsavtale. Tilbudene vil bli vurdert basert på pris (40%), gjennomførings- og fremdriftsplan samt kvalitet på tilbudt løsning (30%), og klima- og miljøhensyn (30%).