Registerenheten I Brønnøysund
Dynamisk innkjøpsordning - Analyser og utredninger
Registerenheten I Brønnøysund trenger bistand, rådgivning og prosjektledelse for å levere analyser og utredninger til en verdi av 30 000 000 NOK.
Utgått
Konkurransen er utgått uten at vinner er annonsert.
Bedriftsrådgivning
Oppdragsgiver har behov for en helhetlig utredning som skal ta utgangspunkt i regjeringens ambisjoner for utviklingen av hydrogen slik de fremkommer av Meld. St. 11 (2021-2022) Tilleggsmelding til Meld. St. 36 (2020-2021). I stortingsmeldingen står det at regjeringen vil bidra til å bygge opp en sammenhengende verdikjede for hydrogen produsert med lave eller ingen utslipp der produksjon, distribusjon og bruk utvikles parallelt. Regjeringen stiller seg bak veikartet for hydrogen i Meld. St. 36 (2020-2021). Følgende tidsplan gjelder for oppdraget: Oppstartsmøte September 2022 Statusmøte Desember/Januar 2022/23 Utkast til rapport: Februar 2023 Endelig rapport: Mars 2023
Slipp å lese og skrive alt selv, la Cobrief gjøre det for deg!
Prøv Cobrief ProRegisterenheten I Brønnøysund trenger bistand, rådgivning og prosjektledelse for å levere analyser og utredninger til en verdi av 30 000 000 NOK.
Nærings- og Fiskeridepartementet trenger en følgeevaluering av implementeringen av piloten for grønn prosjektklassifisering og rapportering, med en anslått totalverdi på 700 000 kroner. Evalueringen skal følge virkemiddelaktørenes implementering av piloten og gi løpende råd til videreutviklingen av rapporteringssystemet, med mål om å sikre balanse mellom datakvalitet og administrasjonsbyrde. Prosjektet skal resultere i en endelig sluttrapport fra evaluatoren. Kvalifikasjonskrav inkluderer dokumentasjon på lovlig etablering av virksomheten.
Nærings- og Fiskeridepartementet trenger en utredning om regnskapsmessig og funksjonsmessig skille i verdikjeden for mat og dagligvarer, med en kontraktsverdi på maksimalt 700 000 kroner over 4 måneder. Utredningen skal inneholde juridiske og økonomiske vurderinger av krav til slike skiller i dagligvarebransjen, inkludert forslag til regulering og vurdering av konsekvenser. Leverandøren må være nøytral og objektiv, uten bindinger til dagligvarebransjen som kan medføre interessekonflikt. Kvalifikasjonskrav inkluderer dokumentasjon av tre relevante oppdrag de siste fem årene, med fokus på utredningsoppdrag innen dagligvarebransjen eller lignende, samt analyser av juridiske, bedriftsøkonomiske, samfunnsøkonomiske eller konkurranseøkonomiske problemstillinger.
Klima- og Miljødepartementet trenger en makroøkonomisk analyse av de samfunnsøkonomiske konsekvensene av klimaendringer i Norge og utlandet for norsk økonomi, med en kontraktsverdi på mellom 0,9 og 1,3 millioner kroner, inkludert en opsjon på 200.000 kroner. Oppdraget skal gjennomføres med en makroøkonomisk modell, fortrinnsvis en generell likevektsmodell (CGE-modell), som er eller kan bli godt tilpasset norsk økonomi. Modellen må kunne vurdere langsiktige virkninger, inkludere autonom tilpasning, håndtere direkte og indirekte virkninger av klimaendringer, og fange opp økonomiske ringvirkninger mellom sektorer. Analysen skal dekke tre klimascenarioer (RCP 2.6, RCP 4.5 og SSP3-7.0) og inkludere usikkerhetsanalyser av sentrale variable. Det er en opsjon for å utvide oppdraget til å omfatte makroøkonomiske virkninger av klimatilpasningstiltak. Prosjektet skal leveres i Oslo, og tildelingskriteriene finner du i konkurransegrunnlaget.
Kongsvinger Kommune trenger leasing og kjøp av kjøretøy for å dekke behovet for kontinuerlig person- og varetransport i tjenesteøyemed gjennom en dynamisk innkjøpsordning over 10 år, med en maksimal totalverdi på 184,35 millioner kroner. Anskaffelsen omfatter motorkjøretøy og krever at leverandørene har iverksatt miljøledelsestiltak, med mulighet for å dokumentere dette gjennom sertifiseringer som ISO 14001, EMAS eller Miljøfyrtårn. Videre må leverandørene ha et kvalitetssikringssystem, som kan dokumenteres med ISO 9001-sertifisering eller tilsvarende.