Mattilsynet
Dynamisk innkjøpsordning for kjøp av bistand til IKT-utvikling
Mattilsynet trenger konsulentbistand for å levere bistand til IKT-utvikling til en verdi av 200 000 000 NOK.
IT-konsulent og rådgivning
Havforskningsinstituttet (HI) (heretter kalt oppdragsgiver) i Bergen er et ledende fagmiljø for overvåking og bestandestimering av marine ressurser i norske og tilliggende farvann. Oppdragsgiver har et pågående program med merking av makrell og sild med RFID merkebrikker for overvåking av bestandenes vandring og for bruk til bestandestimering som grunnlag for kvoteråd. All relevant datafly, håndtering, rapportering og estimering styres via en webbasert software løsning kalt SmartSeaFishSoftware som er utviklet av Smart Sea System AS sammen med Oppdragsgiver gjennom flere år. Oppdragsgiver har behov for en avtale på support, drift og videreutvikling av SmartSeaFish systemet, som sikrer progreson og kvalitet på fremtidig data på merke-gjenfangst og andre tilhørende data som grunnlag for forskning og rådgivning.
Slipp å lese og skrive alt selv, la Cobrief gjøre det for deg!
Prøv Cobrief ProSe konkurransedokumentene for kvalifikasjonskrav
Se konkurransedokumentene for tildelingskriterier
Mattilsynet trenger konsulentbistand for å levere bistand til IKT-utvikling til en verdi av 200 000 000 NOK.
Universitetet i Bergen trenger konsulenttjenester innen programmering og utvikling for å levere prosjekter relatert til disse områdene. Det etableres en dynamisk innkjøpsordning for å finne leverandører som kan bidra med nødvendig ekspertise på dette feltet.
Norsk Polarinstitutt trenger GPS-merker for helårssporing av sjøfugl til bruk i overvåkings- og forskningsprosjekter i Arktis og Antarktis. Rammeavtalen har en maksimal totalverdi på 1,3 millioner kroner. GPS-taggene må kunne registrere posisjoner og sensoriske data som temperatur, dybde og akselerometerdata, og de må ha batteri- og/eller solenergidrift, datalagringskapasitet ombord, samt mulighet for ekstern dataoverføring via UHF-kommunikasjon eller 4G GSM-nettverk. Tildelingskriteriene finner du i konkurransegrunnlaget.
Havforskningsinstituttet trenger å leie ett kystnotfartøy for forsøk med levendelagring av makrellstørje i norsk farvann høsten 2025, med en maksimal totalverdi på 700,000 kroner. Prosjektet fokuserer på bærekraftig fangst og levendelagring, og fartøyet må ha nødvendig utstyr som not, lettbåter, transportmerd og nettingskanaler, samt plass til tre forskningspersonell, mannskap og observatør fra ICCAT. Det kreves en skriftlig avtale med et anlegg som kan ta imot levende makrellstørje, og bunkers og kostpenger skal være inkludert i leiebeløpet. Leverandøren må være registrert i et faglig register i medlemsstaten hvor de er etablert, i henhold til direktiv 2014/24/EU.
Registerenheten i Brønnøysund trenger kompetanse innen systemutvikling for å levere tjenester til en verdi av 560 000 000 NOK. Anbudet omfatter roller som scrummaster, testutvikler og bruk av ulike systemutviklingsmetodikker.