Cobrief Logo

Utgått

Konkurransen er utgått uten at vinner er annonsert.

Brief

Engroshandel med nærings- og nytelsesmidler

Ringsaker Kommune trenger leverandør av kjøtt, kjøttprodukter og fjærkre for å dekke behovet til kommunens matproduksjonssteder i Innlandet over 24 måneder til en verdi av 16 000 000 NOK. Avtalen innebærer at hovedsakelig ferske produkter skal leveres til ni hovedleveringssteder, med mulighet for utvidelse til andre virksomheter som skoler og barnehager. To viktige formelle krav er at leverandøren må kunne fremlegge attester for kvalitetssikrings- og miljøledelsesstandarder, samt ha relevant erfaring fra lignende oppdrag. Anbudets vekting er pris 60 % og kvalitet på produkter 40 %.

Slipp å lese og skrive alt selv, la Cobrief gjøre det for deg!

Prøv Cobrief Pro

Om anbudet

    Rammeavtalen, heretter kalt Avtalen, skal dekke Ringsaker kommune sitt behov for produkter innen varegruppene:Kjøtt og kjøttprodukterFjærkreHovedtrekkene i prosedyrenAvtalen gjelder levering av produkter innen Avtalens varegrupper til hovedsakelig 9 leveringssteder i Ringsaker kommune, som har matproduksjon/storkjøkken. Øvrige virksomheter i kommunen som finner det formålstjenlig, eksempelvis skoler og barnehager, kan kunne komme i tillegg til hovedleveringsstedene. Leverandøren skal hovedsakelig levere ferske produkter. Det aksepteres frossent for enkelte produkter utenfor sesong. Ringsaker ønsker å være en foregangskommune der matsatsningen synes i alle ledd og ønsker at det skal være mulig å skaffe lokale råvarer og produkter. Det er ikke et krav om at leverandøren skal tilby lokale råvarer og produkter, for å delta i konkurransen, og tilbyderne vil heller ikke bli evaluert på dette. Ringsaker kommune vil imidlertid ta et oppstartsmøte med valgt leverandør, med fokus på å få lokalproduserte råvarer og produkter i sortimentet, hvis mulig.

    Kontakt navn
    Evy Marlén Wilhelmsen
    Kontakt telefon
    +47 62335000
    Adresse
    Brugata 2, 2380 BRUMUNDDAL

Kvalifikasjonskrav

    Tilbyder skal ha ordnede forhold med hensyn til betaling av skatt, arbeidsgiveravgift og merverdiavgift. Kravet gjelder kun for norske leverandører.

    Leverandøren skal oppfylle angitte kvalitetssikringsstandarder, inkludert krav til universell utforming.

    Leverandøren skal oppfylle angitte miljøledelsessystemer eller -standarder.

    Leverandør er registrert i et foretaksregister eller et handelsregister i medlemsstaten som leverandøren er etablert i. Som beskrevet i bilag XI til direktiv 2014/24/EU; leverandører fra visse medlemsstater kan være nødt til å oppfylle andre krav i nevnte bilag.

Tildelingskriterier

    Beskrivelse

    Under dette tildelingskriteriet er det leverandørens totalsum (konkurransesum) på tilbudte produkter i vedlegg 1 Prisskjema som ligger til grunn for evalueringen.

    Evalueringsmetode

    Leverandør skal laste opp ferdig utfylt vedlegg 1 Prisskjema i Mercell under fane "Krav" punkt 5.1.0 og fylle inn tilbudt totalpris i vedlegg 1 Prisskjema under fane "Produkter".

    Beskrivelse

    Under dette tildelingskriteriet vil et utvalg av tilbudte produkter i vedlegg 1 Prisskjema bli vurdert. Vurderingen vil baseres på produktenes smak og konsistens. For farseprodukter vil i tillegg størrelsen pr. produkt, jf. punkt 4.5.0 under fane "krav", og utseende i forhold til blant annet stekeskorpe bli vurdert. Hovedhensikten med utprøvingen er å få best mulig forutsetning for å vurdere produktenes kvalitet opp mot øvrige tilbydere. Kundens brukere har ofte nedsatt matlyst og smak, og produktenes smak, konsistens og utseende har derfor stor betydning. En anonym smakstest vil bli gjennomført av et testpanel bestående av kokker med fagbrev. Hvilke produkter som skal vurderes i vedlegg 1 Prisskjema er bestemt før tilbudsfrist, men vil ikke gjøres kjent for leverandørene før etter tilbudsfrist.

    Evalueringsmetode

    Leverandøren skal levere produktprøver på et utvalg av tilbudte produkter i vedlegg 1 Prisskjema. Hvilke produktprøver som skal leveres og dato/tidspunkt for leveringen vil bli informert om til Leverandøren etter tilbudsfrist og senest 5 arbeidsdager i forkant av leveringen. Produktprøver skal leveres til Tømmerli produksjonskjøkken, Børkeveien 11, 2385 Brumunddal, varemottak på baksiden av bygget, port nr. 8. Det er kun tilbudte produkter i vedlegg 1 Prisskjema som det skal leveres produktprøver på. Produktprøvene skal ha samme merke på pakningen som på produktbladet. I tilfeller der det leveres annet produkt enn tilbudt produkt i vedlegg 1, eller det ikke leveres produkt innen fristen, vil Leverandøren få 1 poeng (laveste score) på vurdering av det aktuelle produktet.

Se hele utlysningen

Oppdragsgiver
Tittel
Kjøtt, kjøttprodukter og fjærkre
Lokasjon
Estimert verdi
20 000 000,00 kr
Varighet
24 måneder

Tidslinje

Se aktive konkurranser som ligner