Tildelt

Konkurransen er avsluttet og vinner har blitt valgt.

Brief

Produksjon av brød og ferske konditorvarer

Trondheim Kommune har inngått en rammeavtale med Nærbakst AS og Mesterbakeren AS om levering av brød og konditorvarer i Trøndelag, med en maksimal totalverdi på 26,8 millioner kroner. Avtalen omfatter tre delkontrakter: ferske brød til Produksjonskjøkkenet, frosne brød til kommunens øvrige enheter, og fersk bakst og konditorvarer (inkludert småbakst, kaker, halvstekte rundstykker/ciabatta, konditorvarer med lang holdbarhet, sesongvarer/julekaker, og påsmurte baguetter/snitter). Det ble lagt vekt på produktkvalitet (smak, lukt, utseende, kutting, holdbarhet, emballasje), service (bestillingsfrist, hastebestilling, kurs/opplæring) og miljø (evne til å anvende nullutslipp eller fossilfrie kjøretøy, ruteplanlegging, matsvinn, miljøhandlingsplan).

Slipp å lese og skrive alt selv, la Cobrief gjøre det for deg!

Prøv Cobrief Pro

Resultat

Vinnere
  • Mesterbakeren AS
  • Nærbakst AS
Antall mottatte tilbud
2
Kontraktsverdi
Ikke oppgitt
Maksimal rammeavtaleverdi
Opptil 26 800 000 kr

Om anbudet

    Oppdragsgiver ønsker tilbud på brød og konditorvarer. Det vil bli inngått 3 kontrakter:Ferske brød til ProduksjonskjøkkenetFrosne brød til kommunens øvrige enheterFersk bakst og konditorvarerDelkontrakt 3 vil omfatteFersk småbakstFerske kakerHalvstekte rundstykker og ciabattaKonditorvarer med lang holdbarhet (ca 1 uke)Sesongvarer/julekakerPåsmurte baguetter/snitterHovedtrekkene i prosedyrenOppdragsgiver ønsker tilbud på brød og konditorvarer. Det vil bli inngått 3 kontrakter:Ferske brød til ProduksjonskjøkkenetFrosne brød til kommunens øvrige enheterFersk bakst og konditorvarerDelkontrakt 3 vil omfatteFersk småbakstFerske kakerHalvstekte rundstykker og ciabattaKonditorvarer med lang holdbarhet (ca 1 uke)Sesongvarer/julekakerPåsmurte baguetter/snitter

    Kontakt navn
    Wenche Øverbø
    Kontakt telefon
    +47 72540000
    Adresse
    Munkegata 1, 7013 TRONDHEIM

Kvalifikasjonskrav

    Leverandøren skal ha økonomisk og finansiell kapasitet til å utføre oppdraget. Leverandør skal være kredittverdig, klasse A.

    Leverandør skal være et lovlig etablert foretak.

    Leverandøren skal ha erfaring fra sammenlignbare oppdrag.

    Leverandør skal ha et fungerende kvalitetssikringssystem/kvalitetsstyringssystem.

    Leverandøren skal benytte miljøledelsestiltak ved gjennomføring av kontrakten.

Tildelingskriterier

    Beskrivelse

    Det skal oppgis totalpris i fanen "Produkter". Totalpris fremkommer i vedlegg 1 Tilbudsskjema. Det skal leveres komplett utfylt tilbudsskjema. Priser skal oppgis i den rekkefølge som er forespurt i vedlegg 1 Tilbudsskjema: Ark 1 Prisskjema: Prisene skal oppgis i NOK eks. mva. Prisene skal være faste det første halve året. Ark 2 Rabatterte produkter: Rabatt på varegrupper. For produkter som ikke er tatt med i prisspesifikasjonen og som hører inn under de ulike varegruppene, ønskes en oppgitt rabattsats på tilbyders til enhver tid gjeldende priser. Rabattsatsene vil ikke bli hensyntatt i beregning av poeng på pris. Oppdragsgiver aksepterer ingen form for gebyrer i form av fakturagebyr, miljøgebyr, administrasjonsgebyr o.l. Alle avgifter eller gebyrer skal være tatt hensyn til og innkalkulert i tilbudsprisen.

    Beskrivelse

    Det er kun produkter det blir bedt om vareprøver på som vil evalueres i tildelingskriteriet kvalitet. I løpet av uke 4 vil det bli gitt beskjed til aktuelle tilbydere om hvilke produkter det ønskes vareprøver på, samt hvor og når disse skal leveres. Vareprøver skal leveres i uke 5 på angitt sted, kostnadsfritt for oppdragsgiver. Alle leverte produkter skal nummereres med korresponderende nummer fra vedlegg 1 Tilbudsskjema Ark 1 Prisskjema kolonne A. Tilbudte produkter skal som et minimum tilfredsstille de krav som er satt i konkurransegrunlaget. I tillegg vurderes smak, lukt, utseende, kutting, holdbarhet og kvalitet på emballasje. Produktene vil få poeng på en skala fra 0 til 10, og vektes i forhold til estimert behov/volum. Produkter med en kvalitet som oppdragsgiver anser som ubrukbar vil få 0 poeng. Vurderingene utføres av Produksjonskjøkkenet og vil være basert på innkjøpsfaglig skjønn. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å avvise tilbud hvor flere av produktene ikke har tilfredsstillende kvalitet. Dersom det kun er en liten andel produkter som anses som ubrukbare, skal nye produkter leveres til lik eller bedre pris enn opprinnelig tilbudt.

    Evalueringsmetode

    Produktene vil få poeng på en skala fra 0 til 10, og vektes i forhold til estimert behov/volum. Produkter med en kvalitet som oppdragsgiver anser som ubrukbar vil få 0 poeng. Vurderingene utføres av Produksjonskjøkkenet og vil være basert på innkjøpsfaglig skjønn.

    Beskrivelse

    Bestillingsfrist, Hastebestilling, Kurs/opplæring. Se dokumenter for nærmere beskrivelse.

    Beskrivelse

    Transport: Evne til å anvende nullutslipp eller fossilfrie kjøretøy, Ruteplanlegging. Matsvinn. Miljøhandlingsplan. Se dokumenter for nærmere beskrivelse.

Tidslinje

Se aktive konkurranser som ligner